TOMTEBO – UMEÅ

HR Tomtebo, Vätten 2:1

Riki bygger hyresrätter i Tomtebo, Umeå till en fastighetsägare. Området är en av Umeås snabbast växande stadsdelar. Här finns både flervåningshus i form av hyresrätter och bostadsrätter samt villor. Stadsdelen erbjuder både närhet till natur och vatten, samt har god kommunikation. Tomtebo har närhet till universitetet och ligger endast 5 km från centrala Umeå.

Huset består av 44 lägenheter om 1-2 rum och kök på ca 32-52 kvm. Huset har fyra våningar samt ett vindsplan. Samtliga lägenheter är yt- och energieffektiva med modern och ljus inredning.

Lägenheterna är ljusa, moderna och trygga. Samtliga lägenheter har balkong och kombimaskin. Den effektiva planlösningen gör det enkelt att möblera och de vita väggarna samt inredningen skapar ljusa rum. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor för umgänge med nära och kära.

Samtliga lägenheter har modern standard med vitvaror från Siemens. Köks- och badrumsinredning kommer från IKEA och har smarta förvaringslösningar. I badrummet finns golvvärme samt handdukstork.

På vinden finns lägenhetsförråd till samtliga lägenheter och framför huset finns både bil- och cykelparkering. På gården finns ett hus med både sop- och barnvagnsrum.

Byggstart är preliminärt planerat till Q2 2018 och inflyttning planeras till Q4 2018.

Fakta

Kommun: Umeå

Område: Tomtebo

Bostäder: 44

Boarea: 32.5-52.5 kvm

Antal rum: 1-2

Tillträde: Kvartal 4, 2018