HR Vätten 3

HR Vätten 3, Tomtebo

Riki bygger hyresrätter i Tomtebo, Umeå. Området är en av Umeås snabbast växande stadsdelar. Här finns både flervåningshus i form av hyresrätter och bostadsrätter samt villor. Stadsdelen erbjuder båda närhet till natur och vatten, samt har god kommunikation.  Tomtebo har närhet till universitetet och ligger endast 5 km från centrala Umeå.

Området kring Nydalasjön är känt för sina motionsslingor, grillplatser, badplatser samt sina fina promenadvägar. Det finns en närbutik samt en pizzeria och det är nära Ålidhems centrum med frisör, apotek, mataffärer samt postombud. På Tomtebos södra sida, området mellan Tomtebo och Tavleliden, kallas Tomtebogård och planeras för ny bebyggelse. Här planeras för flera mindre torg och närbutiker.

Huset består av 33 lägenheter om 1-2 rum och kök på ca 32-52 kvm. Huset har tre våningar samt ett vindsplan. Samtliga lägenheter är yt- och energieffektiva med modern och ljus inredning.

Samtliga lägenheter har balkong och kombimaskin. Den effektiva planlösningen gör det enkelt att möblera och de vita väggarna samt inredningen skapar ljusa rum. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor för umgänge med nära och kära.

Samtliga lägenheter har modern standard med vitvaror från Siemens. Köks- och badrumsinredning kommer från IKEA och har smarta förvaringslösningar. I badrummet finns golvvärme samt handdukstork.

På vinden finns lägenhetsförråd till samtliga lägenheter och framför huset finns både bil- och cykelparkering. På gården finns ett hus med både sop- och barnvagnsrum.

Byggstart är preliminärt planerat till Q4 2018 och inflyttning planeras till hösten 2019.

Vi på Riki vill skapa hållbara, trygga boenden där människor trivs.

Välkommen till ditt nya hem!

Fakta

Kommun: Umeå

Område: Tomtebo

Bostäder: 33

Boarea: 32.5-52.5 kvm

Antal rum: 1-2

 

Tillträde: Hösten 2019