Om oss

Riki grundades med idén om att ta fram ett smart och nytänkande byggsystem som gör att fler människor har råd med bostad och att fler fastighetsägare kan investera i nyproduktion inte bara i storstäderna utan även i mindre orter. Detta utan att ge vika för vare sig standard eller energiprestanda.

Riki bygger prefabricerade yt- och energieffektiva lägenheter på den nordiska marknaden. Vi erbjuder attraktiva, välplanerade och trygga lägenheter som passar alla.

Vi vill skapa hållbara boenden med blandad upplåtelseform där människor trivs och som bidrar till stadsutvecklingen. Såväl ekonomiska, sociala och miljömässiga aspekter tas hänsyn till i samtliga av våra projekt.

Vi bygger hyresrätter, bostadsrätter och äldreboenden, alla med yteffektiva planlösningar och attraktiv inredning som ger hög livskvalitet för den boende. Vi vänder oss både till privatpersoner som vill köpa en bostadsrätt samt till investerare av hyresrätter och äldreboenden.

Våra värdeord är hållbarhet, innovation, engagemang, effektivitet, pålitlighet och att vara lyhörd mot våra kunder. Dessa ord återspeglas i alla våra projekt, från idé till färdig produkt.

Våra Värdeord

Engagemang

Vi är engagerade med det vi gör och brinner för att ständigt utvecklas och bli bättre. Vi älskar att lösa problem och att hitta nya sätt att angripa dem på. Vi är alltid lösningsorienterade.

Effektivitet

Vi skall uppnå våra högt ställda mål i form av kvalité, hållbarhet, ekonomi och tid till en så optimerad resursförbrukning som möjligt.

Lyhörda

Vi är lyhörda mot våra kunders önskemål och förväntningar så att vi kan hålla och överträffa det vi lovar.

Hållbarhet

Vi strävar efter ständig utveckling inom ekologisk-, ekonomisk- och social hållbarhet som tillfredställer nuvarande behov utan att äventyra kommande generationers möjlighet att tillfredställa sina behov.

Innovation

Vi strävar mot att tänka nytt och utmana oss själva för att bidra till en bättre och mer effektiv bostadsmarknad i Norden.

Pålitlighet

Vi strävar efter att alla våra kunder och samarbetspartners skall känna en trygghet i att jobba med oss.

Karriär

För tillfället har vi inga specifika tjänster ute men du är välkommen att lämna in en spontanansökan så återkommer vi.

Spontanansökan

  Hållbarhet

  Vår vision är att bli en av de ledande bostadsleverantörerna i Norden, som bygger yt- och energieffektiva bostäder som fler har råd att bo i.

  Det är en lång kedja av processer innan ett hus står färdigt och vi är noga med att se till att varje del i processen stöttar och stärker ett hållbart tänkande. Planering och projektering är avgörande för husets hållbara livsstil och vi tar ansvar i hela processen, både vad gäller materialval, energiförsörjning, utformning och utemiljö. Vi tar även ansvar för hur våra hus påverkar samhället, miljön och självklart människor som bor och vistas i våra bostäder.

  Våra lägenheter är både energieffektiva, har god inomhusmiljö och har bra utrymmen för källsortering. Energianvändningen i våra hus ligger långt under Boverkets riktlinjer för energikrav och våra väggar och fönster är välisolerade. Vi vill göra det enkelt för alla boende i våra hus att leva hållbart och miljömedvetet. Inte minst är det viktigt att skapa trygga och sociala miljöer för alla, såväl boende som övriga, som vistas i områdena vi bygger i.

  bitmap

  Frågor & svar

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris a mi quis velit lacinia imperdiet. Etiam ut ullamcorper lectus. Praesent ut luctus ligula. Vestibulum sodales id lectus eget vulputate. Phasellus lacinia facilisis magna, at vulputate ante pulvinar vitae. Nullam scelerisque velit eget erat porta auctor. Cras ut porttitor mauris. Etiam venenatis magna vitae massa sollicitudin, vitae malesuada ante imperdiet. Morbi ut rutrum libero. Proin sagittis a nunc vitae malesuada. Suspendisse dictum molestie lectus.

  Investerare

  Etiam nibh diam

  Etiam nibh diam, suscipit id tincidunt ut, vulputate et dui. Pellentesque vehicula tincidunt est, sed porttitor sapien vulputate ac. Suspendisse erat nunc, scelerisque vehicula velit id, laoreet efficitur lorem. Cras sit amet faucibus nulla. Aliquam erat volutpat. Vivamus orci purus, aliquet nec tellus quis, ullamcorper vehicula lacus.

  Bostadsrättsköpare

  Quisque maximus turpis

  Etiam nibh diam, suscipit id tincidunt ut, vulputate et dui. Pellentesque vehicula tincidunt est, sed porttitor sapien vulputate ac. Suspendisse erat nunc, scelerisque vehicula velit id, laoreet efficitur lorem. Cras sit amet faucibus nulla. Aliquam erat volutpat. Vivamus orci purus, aliquet nec tellus quis, ullamcorper vehicula lacus.